• Binnen 24 uur op wd
Toulakids 180 ml siroop
search
  • Toulakids 180 ml siroop
  • Toulakids 180 ml siroop

Toulakids 180 ml siroop

€ 13,45
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

LEGAL_TEXT

Toulakids 180 ml siroop is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Description

Toulakids is een verzachtende siroop voor de behandeling van een geïrriteerde keel geassocieerd met een droge hoest bij baby's en kinderen. Het bevat glycerol, dat een beschermende filmlaag in de keel legt die hoeststillend en verzachtend werkt.

Indication

Het kalmeert de irritatie van de keel geassocieerd met een droge hoest. Het beschermt tegen omgevingsfactoren (zoals droge lucht, stof, sigarettenrook,…).

Usage

Gebruik de doseerpipet meegeleverd in de doos. Steek de pipet in de fles en trek de zuiger op tot aan het zwarte maatstreepje. Dit is een dosis van 5 ml. Steek het uiteinde van de pipet in het mondje van de baby. Druk voorzichtig op de zuiger van de pipet zodat de siroop langzaam in de mond komt en de baby de siroop kan inslikken.

Composition

Glycerol, gezuiverd water, maltitolsiroop, citroenzuur monohydraat, aardbei-aroma, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat

QUALIPHAR
3443157
100 Items
Nieuw