• Verkrijgbaar
Puressentiel Verstuiving Happy Fl 30ml
search
  • Puressentiel Verstuiving Happy Fl 30ml
  • Puressentiel Verstuiving Happy Fl 30ml

Puressentiel Verstuiving Happy Fl 30ml

€ 17,95
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Composition

Essentiële oliën EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd). Ingrediënten: Bevat: L-CITRONELLOL, GERANIOL, CINNAMIC ALDEHYDE, D,L-ISOMENTHONE, D-LIMONENE, GERANYL ACETATE, BENZYL SALICYLATE, DIPENTÈNE, PINENES, BETA-PINENE, FARNESOL, ISOEUGENOL. Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën. Essentiële oliën: Ylang-ylang, Ceylankaneel, Rozen Geranium, Zoete sinaasappel, Patchoeli, Santal amyris.

Usage

Te gebruiken met een Puressentiel®-verspreider. Belangrijk: een essentiële olie mag nooit verbrand of te sterk verhit worden, aangezien dit de belangrijkste bestanddelen vernietigt. Gebruiksvoorzorgen: Atmosferisch gebruik. Essentiële oliën zijn zeer krachtige natuurlijke concentraten, het is aangeraden om voor elke olie het aanbevolen gebruik en het advies van een gezondheidsspecialist te volgen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar, bij vrouwen die zwanger zijn (vooral de eerste drie maanden van de zwangerschap) of borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen en bij personen met een allergie voor essentiële oliën. Raadpleeg een gezondheidsspecialist bij personen die een medische behandeling ondergaan en bij kinderen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de huid, de ogen en de slijmvliezen vermijden. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij irritatie, huiduitslag of aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen. De inhoud/verpakking verwerken volgens de plaatselijke/regionale/ nationale/internationale richtlijnen. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Niet gebruiken voor een ander doel dan waarvoor het bestemd is. De fles koel en donker, beschermd tegen lucht en goed afgesloten bewaren.

Indication

6 opgewekte essentiële oliën met het subtiele parfum van vrolijke, zachte, bloemige, zonnige en zoete toetsen. Een heerlijk geurende geluksbel waar klein en groot vrolijk van worden.

3427101
16 Items
Nieuw