• Verkrijgbaar
Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490
search
  • Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490
  • Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490
  • Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490
  • Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490

Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490

€ 9,10
Inclusief belasting
VoxylTabs is een voedingssupplement met zoetstof. Het bevat een extract van de plant Erysimum officinalis met verzachtende werking voor de keel. Honing- en braambessmaak Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Voorbehouden voor gebruik bij volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar: - Volwassenen: 4 tot 6 zuigtabletten per dag - Kinderen vanaf 6 jaar: 2 tot 3 zuigtabletten per dag. Honing- en braambessmaak. Suikervrij. Met zoetstof. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Buiten het bereik van kinderen houden. Dit voedingssupplement moet worden gebruikt in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Voor uw gezondheid, eet minstens vijf groenten en fruit per dag INGREDIËNTEN PER TABLET: isomalt; Erysime officinalis (E
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

LEGAL_TEXT

Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Indication

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het verzachten van de keel en de stembanden dankzij de aanwezigheid van erysimum officinale extract.

Description

Erysimum officinale (Heeskruid) is een plant die gekend staat om zijn kalmerende eigenschappen bij heesheid of vermoeidheid van de stembanden. Erysimum officinale verzacht de luchtwegen* en de keel.

De keelpastilles hebben een braambessen -en honingaroma, zonder suiker.

2 tot 3 zuigtabletten per dag voor kinderen onder de 6 jaar. Volwassenen kunnen 4 tot 6 zuigtabletten per dag innemen.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.

Composition

Ingrediënten per tablet: isomalt, Heeskruid (Erysimum officinale L.) droogextract 15 mg; aroma's: braambessenaroma, honingaroma; zoetstof: aspartaam.

3066446
103 Items
Nieuw