• Binnen 24 uur op wd
Flatu-calm Comp 20
search
  • Flatu-calm Comp 20
  • Flatu-calm Comp 20

Flatu-calm Comp 20

€ 11,50
Inclusief belasting
Flatu Calm verlicht symptomen geassocieerd met opgeblazen gevoel en flatulentie door de opstapeling van lucht. Het verlicht en werkt tegen krampen en pijn bij een opgeblazen gevoel, het voorkomt flatulentie en werkt tegen gastro-intestinale lucht. Iedere tablet bevat 50mg simethicone en 300mg kool. Gebruik vanaf 14 jaar. Gebruiksaanwijzing: Volwassenen: Max. 4 tabletten per dag, bij voorkeur aan het einde van de hoofdmaaltijden. Verwijder de tabletten uit de blister en neem deze in met een glas water.
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

FLATU-CALM (Simethicone + kool) is een medisch hulpmiddel voor de verlichting van symptomen geassocieerd met opgeblazen gevoel en flatulentie in de darmen, veroorzaakt door de opstapeling van lucht. Het werkt ook tegen krampen en de daarmee geassocieerde pijn en voorkomt opgeblazen gevoel en flatulentie.

Usage

Volwassenen: 4 tabletten per dag, bij voorkeur aan het einde van de hoofdmaaltijden. Verwijder de tabletten uit de blister en neem deze in met een glas water.

Vanaf 14 jaar.

Indication

Tegen de symptomen geassocieerd met opgeblazen gevoel en flatulentie

Tegen-indicatie

De adsorberende werking van kool en simethicone kan het effect van andere gelijktijdig gebruikte geneesmiddelen negatief beïnvloeden. Vraag daarom altijd advies aan uw arts in het geval van concomiterende therapieën.

Composition

Iedere tablet bevat:- 50 mg simethicone - 300 mg kool Hulpstoffen: maltodextrine, sucrose, microkristallijn cellulose, hydroxypropyl methylcellulose, polyvinylpyrrolidone, colloidaal silica, sodium croscaramellose, polyvinylpolypyrrlidone, glycerol behenaat, silicon dioxide, magnesium stearaat

LEGAL_TEXT

Flatu-calm Comp 20 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

3597739
100 Items
Nieuw