• Binnen 24 uur op wd
Physalis Collagen Pro Stick 30
search
  • Physalis Collagen Pro Stick 30
  • Physalis Collagen Pro Stick 30

Physalis Collagen Pro Stick 30

€ 26,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Physalis Collagen pro is een oplosbaar mengsel met collageen, vitamine C en hyaluronzuur. Collageen is een structuurmolecule die deel uitmaakt van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. De toegevoegde vitamine C komt tussen in de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid. Naticol® is een zeer pure vorm van collageen type I uit vis waarvan de werking onderbouwd is door verschillende studies. Het wordt geproduceerd via een uniek proces met enzymatische hydrolyse, wat resulteert in een goed opneembaar mengsel van korte peptiden. ExceptionHyal® Star, een volledig spectrum hyaluronzuurcomplex, bevat een reeks hyaluronzuurtypes met uiteenlopende lengtes die synergetisch werken. Het is aangetoond dat ExceptionHyal® Star de diepte en de grootte van rimpels vermindert en de hydratatie en elasticiteit van de huid verbetert.

Indication

COLLAGEN PRO

  • Vermindert de diepte en de grootte van rimpels
  • Verbetert de hydratatie en elasticiteit van de huid
  • Ondersteunt de normale collageenvorming voor het behoud van een gezonde huid.

Usage

Gebruik

1 à 2 sticks per dag. Voeg de inhoud van de stick al roerend toe aan fruitsap, koffie, soep of andere drank, een yoghurt of smoothie.

Composition

Samenstelling per 5 sticks
Collageen (Naticol®) 5000 mg
Hyaluronzuur (ExceptionHYAL® Star 200 mg
Vitamine C (313%*) 250 mg

* % van de Referentie Inname (R.I.)

LEGAL_TEXT

Physalis Collagen Pro Stick 30 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

KEYPHARM
3893260
27 Items
Nieuw