• Binnen 24 uur op wd
Harmolya Femilyane Lactobacillus Caps 2x15
search
  • Harmolya Femilyane Lactobacillus Caps 2x15
  • Harmolya Femilyane Lactobacillus Caps 2x15

Harmolya Femilyane Lactobacillus Caps 2x15

€ 17,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Voedingssupplement met 4 Lactobacillus-stammen in een dosering van meer dan 11 miljard/gelule. Bijdrage in Lactobacillus-stammen voor de vrouw.Harmolya is een unieke formule die 4 levende melkzuurbacteriestammen bevat, wetenschappelijk gedocumenteerd en beantwoordend aan de volgende efficiëntiecriteria: overleving en voortbestaan langs het spijsverteringskanaal, adhesie aan het darmslijmvlies. Een unieke formule met meer dan 11 miljard KVE* per gelule op het moment van productie. De plantaardige omhulling zorgt voor de bescherming van de stammen en garandeert een minimumgehalte van 5 miljard KVE* na 24 maanden.

Indication

Bijdrage in Lactobacillus.Evenwicht , bescherming flora en voorkomen van het zich opnieuw voordoen van verstoord evenwicht van de vaginale micrrobiota veroorzaakt door
- Hormonale schommelingen (periode tijdens menstruatie, zwangerschap, menopauze)
- Medicamenteuze behandelingen (antibiotica, anti-inflammatoire middelen, contraceptiva…)
- Te agressieve intieme hygiëne
- Stress en vermoeidheid
- Tabak
Kan gebruikt worden als aanvulling op behandeling met antibiotica

Usage

Oraal: 1 gelule per dag op een nuchtere maag innemen met een glas water. Kuur van 1 maand. Het is raadzaam om het gebruik gedurende ten minste 2 maanden voort te zetten.

Composition

Vulstof: maïszetmeel; capsulekapje: hydroxypropylmethylcellulose (E464); antiklontermiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); mengsel van melkzuurstammen (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactobacillus gasseri, Lacticaseibacillus rhamnosus) ; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren (E470b). Kan sporen bevatten van gluten, soja, lactose, selderij, sulfieten, schaaldieren, vis en weekdieren.

3982931
39 Items
Nieuw