• Binnen 24 uur op wd
Woody Ceramic Pearls 25
search
  • Woody Ceramic Pearls 25

Woody Ceramic Pearls 25

€ 22,99
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Composition

Keramische Pearls.

Eigenschappen

VOORZORGSMAATREGELENWoody EM® Ceramics Pearls-producten zijn niet geschikt voor gebruik in de micro-golf oven of op een inductiekookplaat. Woody EM® Ceramics Pearls kunnen kwetsbaar zijn. Als een onderdeel beschadigd is, kunt u dit best niet meer gebruiken. Woody EM® Ceramics Pearls zijn beschadigd of aan het einde van hun leven, deze kunnen zeker in de tuin worden hergebruikt. Ze zullen dan microbiologie bevatten en de voedingsstoffen opslaan die nodig zijn voor de juiste ontwikkeling van planten. Kleine onderdelen moeten buiten het bereik van kinderen worden gehouden. De aanbevolen hoeveelheden zijn indicatief, ze kunnen zonder risico worden verhoogd of verlaagd. ONDERHOUD Woody EM® Ceramics Pearls moeten regelmatig worden schoongemaakt (minstens een keer per maand) om te voorkomen dat zich een film vormt. Voor het beste resultaat, dompel ze onder in azijn, borstel ze vervolgens en spoel ze opnieuw met schoon water. De Woody EM® Ceramics Pearls kunnen 10 jaar worden gebruikt als ze niet fysiek beschadigd zijn.

Usage

1 Plaats 10 Woody EM Ceramic Pearls per liter water in een fles of karaf en laatgedurende een uur inwerken, daarna drinken.

2 Plaats 10 buizen Woody EM Ceramic Pearls in het plantaardige waswater dat langer vers blijft.

3 Om de vorming van wijnsteen in de ketel te verminderen, volstaat het om er een dozijn Woody EM Ceramic Pearls permanent in achter te laten, de kalk zal gemakkelijker loskomen.

4 Zet 10 buizen Woody EM Ceramic Pearls in uw groentelade in de koelkast, of in uw fruitmand ze blijven langer vers

5 Plaats 10 buizen Woody EM Ceramic Pearls in het water van de vazen, het water blijft helder, ruikt niet vies en snijbloemen blijven langer

6 Voeg 20 buizen Woody EM Ceramic Pearls toe aan de bestekmand van de vaatwasser. Laat ze van was tot was staan.

7 Doe 40 tot 50 buizen Woody EM Ceramic Pearls in een stoffen zak en plaats deze in de wasmachine. Was zoals gewoonlijk met uw gebruikelijke wasmiddel. Laat ze van was tot was staan. Alle onaangename geurtjes uit het wasgoed verdwijnen, de machine is vrij van schimmel- en zeepresten.

Description

Keramische Pearls. Filtert en zuivert water.

2CME
4193181
15 Items
Nieuw