• Binnen 24 uur op wd
Kerutabs Comp 100
search
  • Kerutabs Comp 100

Kerutabs Comp 100

€ 26,95
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

De tabletten op basis van lactase van het merk KeruTabs zijn een goede aanvulling voor iedereen die lactose-intolerant is en weleens wil genieten van melk(producten). Wordt KeruTabs gebruikt, dan wordt de vertering van lactose ondersteund in het lichaam. De tabletten op basis van lactase van KeruTabs kunnen zowel door volwassenen als kinderen met lactose-intolerantie gebruikt worden

Usage

Neem de tabletten vlak voor het gebruik van melkproducten in. De lactase in de tabletten wordt afgebroken in het maag-darmkanaal en is daardoor een beperkte tijd werkzaam. De exacte werkingsduur van lactasetabletten is onbekend.

Het advies is om per lactosebevattend product minimaal 2 tabletten in te nemen. De hoeveelheid lactose kan per maaltijd namelijk sterk variëren, evenals de mate van lactose-intolerantie per persoon. Daarom wordt er geen algemeen geldend advies gegeven wat betreft de inname van lactase. Wij raden aan om op basis van persoonlijke ervaring het aantal tabletten per specifieke producten zelf vast te stellen.

LEGAL_TEXT

Kerutabs Comp 100 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

ALK ABELLO
3984408
47 Items
Nieuw