• Binnen 24 uur op wd
Arkocaps Brandnetel Bio Caps 45 Nf
search
  • Arkocaps Brandnetel Bio Caps 45 Nf
  • Arkocaps Brandnetel Bio Caps 45 Nf

Arkocaps Brandnetel Bio Caps 45 Nf

€ 13,20
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 3 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Arkocapsules® Brandnetel is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd voor personen die hun huid zuiver en gezond wensen te behouden.

Brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens) is sterk verspreid in Europa en Noord-Amerika en is een winterharde, kruidachtige plant die we vaak aantreffen in de velden en in het onderhout.

Brandnetel is geducht voor zijn prikken, maar wordt sinds lang gewaardeerd voor zijn weldoende werkingen op de gezondheid. In de fytotherapie worden immers de bovengrondse gedeelten gebruikt want ze dragen bij tot het verbeteren van het algemene aspect van de huid.

Composition

  • Poeder van het bovengronds gedeelte van Brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens), verkregen door vriesdrogen, minimum getitreerd aan 0,3% totale flavonoïden (uitgedrukt in rutoside).
  • Capsule van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose.

Usage

Orale toediening.

Bestemd voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar.

3 capsules per dag vóór de maaltijd innemen met een groot glas water.

LEGAL_TEXT

Arkocaps Brandnetel Bio Caps 45 Nf is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

4138012
3 Items
Nieuw