• Verkrijgbaar
Physalis Cardio Q10 Nf Comp 60
search
  • Physalis Cardio Q10 Nf Comp 60
  • Physalis Cardio Q10 Nf Comp 60

Physalis Cardio Q10 Nf Comp 60

€ 34,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 4 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

LEGAL_TEXT

Physalis Cardio Q10 Nf Comp 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Description

Het hart is ons belangrijkste orgaan. Het is belangrijk om het in goede conditie te houden. Physalis Cardio Q10® is een uniek complex dat bestaat uit een synergistische combinatie van planten en (fyto)nutriënten, waaronder druivenpit, meidoorn, trans-resveratrol en vitamine B1, die een goede hartfunctie ondersteunen. Kalium en olijfbladextract (met 20% oleuropeïne) dragen bij tot het behoud van een normale bloeddruk. Vitamine K, onder de vorm van dubbel gecoat en geëncapsuleerd MK-7 (K2VITAL® Delta), speelt een rol bij de bloedstolling. Magnesium ondersteunt de werking van de spieren, waaronder ook de hartspier. Vitamine E en selenium dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress, net zoals ook vitamine C, dat daarnaast de collageenvorming voor sterke bloedvaten ondersteunt. Bevat ook Mediteanox®, een puur concentraat uit olijven met hydroxytyrosol. Naast de synergistische combinaties van planten, vitamines en mineralen bevat Physalis Cardio Q10® ook natuurlijk gefermenteerd co-enzym Q10, pterostilbenen uit het kernhout van de Indische kinoboom (Pterocarpus marsupium) en AstaPure®, natuurlijke astaxanthine (carotenoïde) uit Haematococcus pluvialis of bloedregenalg.

Indication

bloeddruk - hartfunctie - bloedstolling

Usage

2 x 1 tablet per dag. Te nemen bij de maaltijd met wat water.

Composition

Ingrediënten: kaliumcitraat, vulstof: arabische gom, magnesiumzout van citroenzuur, antiklontermiddel: tricalciumfosfaat, co-enzym Q10 (ubiquinon) (3,6%), olijfbladextract (3,6%), meidoornextract (3,6%), vitamine C, astaxanthine-rijke oleohars uit de alg Haematococcus pluvialis, geleermiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, cellulose, vitamine E, trans-resveratrol (1,8%), kinoboomextract, druivenpitextract (1,4%), rijstmeel (Oryza sativa), olijfvruchtextract (1,2%), glansmiddel: vetzuren, L-selenomethionine, kleurstof: calciumcarbonaat, vitamine B1, vitamine K2, emulgator: middellange keten triglyceriden, kleurende levensmiddelen: concentraat van appel, zwarte bes, radijs, saffloer, citroen, spirulina.

Tegen-indicatie

  • Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen.
  • Het gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen dient te gebeuren onder toezicht van uw arts.
  • Mag niet worden geconsumeerd door zuigelingen, kinderen en adolescenten jonger dan 14 jaar.
  • Mag niet worden geconsumeerd als u al andere producten met astaxanthine-esters gebruikt
KEYPHARM
3397148
4 Items
Nieuw