• Binnen 24 uur op wd
Chondro-600 Caps 60x600mg Deba
search
  • Chondro-600 Caps 60x600mg Deba
  • Chondro-600 Caps 60x600mg Deba
  • Chondro-600 Caps 60x600mg Deba

Chondro-600 Caps 60x600mg Deba

€ 29,50
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 8 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Usage

1 à 2 capsueles per dag, of zoals voorgeschreven.

Composition

Samenstelling per plantaardige capsule: Chondroitinesulfaat 600 mg

Microkristallijne cellulose (stabilisator), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), allergeen info: bevat vis

Eigenschappen

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Description

Chondro 600 ondersteunt het regeneratievermogen van het kraakbeen en bindweefsel. Het is om deze reden een belangrijk middel bij de behandeling van gewrichtsklachten en een waardevolle aanvulling op de behandeling met glucosamine (link leggen).

Chondroïtine is een belangrijk bestanddeel in bindweefsel, pezen en huid. Het is een glucosaminoglycaan, geproduceerd door de chondrocyten. Zowel chondroïtine als glucosamine zijn bouwstoffen van het kraakbeen. Chondroïtine heeft ook een synergetische werking met MSM (te verkrijgen in capsules van 750 mg en in poedervorm). Hierbij moet wel worden opgemerkt dat het effect van een suppletie met Chondroïtine pas merkbaar is na 6 à 12 weken.

LEGAL_TEXT

Chondro-600 Caps 60x600mg Deba is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

1450154
8 Items
Nieuw