• Verkrijgbaar
Ergyprotect Confort Caps 60
search
  • Ergyprotect Confort Caps 60

Ergyprotect Confort Caps 60

€ 19,90
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Voedingssupplement op basis van glutamine, citroenmelisse, kamille en vitamine B2.

ERGYPROTECT Comfort combineert glutamine , vitamine B2 dat bijdraagt ​​aan het behoud van gezonde slijmvliezen, waaronder die van de darm, citroenmelisse die bijdraagt ​​aan een normale darmfunctie en spijsverteringscomfort, kurkuma en kamille . Aanbevolen in combinatie met ERGYPHILUS® Comfort.

ERGYPROTECT Confort kan worden aanbevolen voor een spijsverteringscomfort, vooral bij stress, en voor het behoud van normale slijmvliezen (inclusief die van de darm), vooral bij voedselintoleranties.

Tegen-indicatie

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Het advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg wordt aanbevolen bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (ui, kurkuma) en lever- en galblaasaandoeningen.

Composition

Ingrediënten: L-glutamine, citroenmelisse ( Melissa officinalis L. ), kamille ( Matricaria chamomilla L. ), ui ( Allium cepa L. ) en kurkuma BCM 95® ( Curcuma longa L. ) extracten, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat; vitamine B2 (riboflavine). Capsule: visgelatine , kleurstof: ijzeroxide.

Eigenschappen

Glutenvrij - Lactosevrij

Usage

2 tot 4 capsules per dag, tijdens de maaltijd.

Indication

Spijsvertering - darmcomfort

LEGAL_TEXT

Ergyprotect Confort Caps 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

4401345
10 Items