• Binnen 24 uur op wd
Artisjok Bio Be Life Caps 90
search
  • Artisjok Bio Be Life Caps 90

Artisjok Bio Be Life Caps 90

€ 18,70
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 2 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

LEGAL_TEXT

Artisjok Bio Be Life Caps 90 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Description

Een biologische plant die het vetmetabolisme en de leverfunctie ondersteunt

Eigenschappen

Hulpmiddel voor detox en leverbescherming Een overbelaste lever, trage darmen, een slechte spijsvertering... Dan is het hoog tijd om gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van artisjok. Met zijn hoge gehalte aan actieve moleculen zoals cynarine (choleretisch), nectarine (cholagoog) en luteoline (remt slechte cholesterol) kent deze plant zijn weerga niet als het op de lever- en galwerking en het spijsverteringsstelsel aankomt. Artichaut 2400 BIO is een biologisch extract met een hoge cynarineconcentratie. Die stof wordt beschouwd als een van de belangrijkste fytoactiva die de plant zijn spijsverterings- en detoxeigenschappen bezorgt. Artisjok: • ondersteunt de ontgifting • helpt om vetten te verteren • helpt cholesterol onder controle te houden Het Europees Geneesmiddelenbureau erkent het traditioneel gebruik van artisjok om bij spijsverteringsproblemen symptomen te verlichten zoals een slechte spijsvertering met een verzadigd gevoel, een opgeblazen gevoel en winderigheid.

Tegen-indicatie

Volgens medisch advies bij galstenen, galwegobstructie of een prikkelbare darm. Volgens medisch advies voor zwangere vrouwen en kinderen onder 12 jaar. Te vermijden bij een allergie voor planten van de familie van de Asteraceae.

Composition

Samenstelling // 1 capsule Artisjokblad extract 10:1 (Cynara scolymus L.) bio // 400 mg Rijsteiwit (Oryza sativa L.) bio // 250 mg

Usage

2-3 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

BIO-LIFE
4180063
2 Items