• Binnen 24 uur op wd
Mannavital Kyolic + Lecithine Caps 200
search
  • Mannavital Kyolic + Lecithine Caps 200
  • Mannavital Kyolic + Lecithine Caps 200

Mannavital Kyolic + Lecithine Caps 200

€ 28,24
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Dankzij gefermenteerde knoflook draagt KYOLIC + LECITHINE bij tot: de normale werking van het hart - de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte - de instandhouding van een normale leverfunctie - de normale werking van het immuunsysteem

KYOLIC + LECITHINE is de werkzame combinatie van gefermenteerde knoflook en sojalecithine. De brede gezondheidsbevorderende werking van KYOLIC op het hart en bloedvaten, cholesterolgehalte, leverfunctie en immuunsysteem wordt hierbij gekoppeld aan de gunstige werking van de bijzondere vetstof LECITHINE, dat door zijn gehalte aan choline bijdraagt tot een normale stofwisseling van vetten en het in standhouden van een normale leverfunctie.

Usage

2 (onderhoudsdosis) tot 4 (aanvangsdosis) capsules per dag

Composition

Actieve ingrediënten per capsule:

  • 300 mg Gefermenteerde knoflook of AGED GARLIC EXTRACT®(Allium sativum)
  • 190 mg Sojalecithine (min. 4,4 mg choline)

Eigenschappen

  1. Glutenvrij niet-gecertificeerd

  2. Zonder suikertoevoeging

  3. Lactosevrij

Description

Wat is KYOLIC Aged Garlic Extract®?

KYOLIC Aged Garlic Extract® is gefermenteerde knoflook, die ontstaat door biologische knoflook gedurende 20 maand aan een natuurlijk en gecontroleerd rijpingsproces te onderwerpen. Hierbij worden de harde, potentieel irriterende en geurende bestanddelen van verse knoflook omgezet tot niet irriterende, niet geurende en vooral dieper inwerkende wateroplosbare componenten. De werking van KYOLIC Aged Garlic Extract® is bewezen in meer dan 600 klinische studies.

Waarom KYOLIC Aged Garlic Extract®?

Hoewel regelmatige gebruik van verse knoflook in bescheiden hoeveelheden een interessante preventieve werking heeft op diverse terreinen, leidt het inzetten ervan in grotere hoeveelheden tot ongunstige nevenwerkingen (slokdarm- en maagirritatie, verstoorde darmflora, verminderde leverfunctie, anemie … ). Gefermenteerde knoflook heeft deze nevenwerkingen niet en werkt therapeutisch dieper in.

Belangrijkste indicaties (3 à 4 caps/dag):

Cholesterolbeheersing

Atherosclerose

LEGAL_TEXT

Mannavital Kyolic + Lecithine Caps 200 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

MANNAVITA
1277540
24 Items