• Binnen 24 uur op wd
Vascu+ Caps 180
search
  • Vascu+ Caps 180

Vascu+ Caps 180

€ 48,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 5 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

VASCU+ 180 tabs. + groene thee VASCU + is een bloedvatenreiniger en een lichaamsversterker verrijkt met Groene thee * Voor onze organen, spieren en gewrichten is een goede doorbloeding van levensbelang. Hoe beter het bloedvatenstelsel, hoe beter het lichaam functioneert. VASCU + zorgt dan ook voor een grondige reiniging van onze aders en bloedvaten.

Vascu + is bedoeld voor iedereen die bezorgd is om zijn/haar gezondheid en die zich ervan bewust is dat onze voeding niet meer voldoende in staat is om ons van alle voedingsstoffen te voorzien. In het bijzonder is Vascu + bedoeld voor mensen met een hoge bloeddruk of kans op hart- en vaatziekten, mensen met vernauwde slagaders of die reeds angioplastiek of stents hebben laten plaatsen, mensen met spataders, spierkrampen, etalagebenen, opgezwollen handen en voeten, etc.

Indication

Bloedvatenreiniger - Bloeddrukverlager - Cholesterol verlagen

Usage

Neem 4 tot 6 tabletten per dag met een glas water.

Composition

Cholinebitartaraat, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, ascorbinezuur (vit.c), L-cysteine, droogextract van groene thee (camelia sinesis), droogextract van grapefruitzaden (citrus paradisi), zinkgluconaat, ijzerbisglycinaat, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, calciumpantothenaat ( vit.B5), nicotinamide (vit.B3), alfa tocoferolacetaat (vit.E), Riboflavine (vit. B2), Thiaminehydrochloride(vit.B1), L-selenomethionine, Pyridoxinehydrochloride, cholecalciferol (vit.D), methylcobalamin (vit. B12) chroompicolinaat, foliumzuur (vit. B9), biotine (vit.H).

Eigenschappen

Helpt de cholesterolspiegel gezond te houden (= verlagen).

Draagt bij tot de goede werking van het hart en verlaagt aldus de kans op hart- en vaatziekten.

100% natuurlijk

NRGI
4759171
5 Items