• Nieuw
  • Binnen 24 uur op wd
Yalacta Kefir Fermenten Water & Fruit Zakje 4
search
  • Yalacta Kefir Fermenten Water & Fruit Zakje 4
  • Yalacta Kefir Fermenten Water & Fruit Zakje 4
  • Yalacta Kefir Fermenten Water & Fruit Zakje 4

Yalacta Kefir Fermenten Water & Fruit Zakje 4

€ 10,70
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

De consumptie van melkkefir wordt aanbevolen voor mensen met een trage spijsvertering en voor iedereen die normaal gesproken moeite heeft met het verteren van melk. Fruit kefir kan gedronken worden als onderdeel van een maaltijd, om het vullen van de spijsverteringsbolus te bevorderen. Voor de bereiding is geen speciale apparatuur nodig. Het moet gekoeld gedronken worden.

Usage

EERSTE BEREIDING VAN WATER- EN VRUCHTENKEFIR

Het is heel belangrijk ommineraal- of bronwater te gebruiken. Gebruik geen kraanwater, dat vaak gechloreerd is. Giet de inhoud van 1 zakje gist voor water- en fruitkefir in een grote glazen fles, voeg 40 g suiker en een glas mineraal- of bronwater toe. Schud om de suiker en gist op te lossen. Laat 1 uur staan. Voeg dan de inhoud van 1 zakje fermenten
voor water- en fruitkefir toe en vul aan met de rest van de liter mineraal- of bronwater. Voeg vervolgens het sap van een citroen en 1 of 2 gedroogde vruchten (vijg, abrikoos, enz.) toe. Schud en sluit de fles. Laat 48 uur gisten bij kamertemperatuur (min. 20-25°C). Er kan zich een witachtige neerslag vormen en een opalescentie verschijnen. Als de gisting klaar is, giet je de bovenste ¾ liter vloeistof voorzichtig, zonder te schudden, over in een tweede glazen fles, sluit je hem goed af en zet je hem minstens 1 dag in de koelkast. De fermentatie gaat door en de kefir zal licht koolzuurhoudend worden. Geniet gekoeld.

VOLGENDE BEREIDINGEN

Neem onmiddellijk na het overgieten de 250 ml die overblijft op de bodem van de eerste fles en voeg dezelfde hoeveelheden suiker, citroensap en schijfjes, gedroogd fruit, enz. opnieuw toe om opnieuw te gisten bij kamertemperatuur (minstens 20- 25°C). Kefir kan tot 10 keer na elkaar opnieuw geproduceerd worden, op voorwaarde van goede hygiëne en gebruiksomstandigheden. Voor een optimale doeltreffendheid bewaar je de zakjes gist en fermenten best in de koelkast.

Composition

Gemiddelde voedingswaarden:

Gemiddelde voedingswaarden Per 100 g Voor 4 g
Energiewaarde 1546 kJ / 364 kcal 61,8 kJ / 14,5 kcal

Vetten en oliën

Waarvan verzadigde vetzuren

0,2 g

0,1 g

0,008 g

0,004 g

Koolhydraten

Waarvan suikers

85,9 g

84,1 g

3,43 g

3,36 g

Vezels 1,4 g 0,05 g
Eiwitten 5,4 g 0,21 g
Natrium 0,038 g 0,001 g

Ingrediënten:

biologische dextrose, Saccharomyces cerevisiae, Lactococcus cremoris, Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Leuconostoc mesenteroides.

4840047
15 Items