• Binnen 24 uur op wd
Taurin 500 Be Life Gel 90
search
  • Taurin 500 Be Life Gel 90

Taurin 500 Be Life Gel 90

€ 15,50
Inclusief belasting
Voedingssupplement Taurin 500...
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Dit zwavelhoudend aminozuurderivaat helpt om oxidatieve stress onder controle te krijgen en ondersteunt de goede werking van de lever

Eigenschappen

Krijg bakken energie Bij taurine denken we onmiddellijk aan energiedrankjes (juist) en aan stierenballen (fout). Taurine heeft ten onrechte een twijfelachtige reputatie! Dit aminozuur is van nature aanwezig in het menselijk lichaam en vervult meerdere belangrijke functies. Taurine speelt een rol bij de aanmaak van energie voor onmiddellijk gebruik en staat in voor de opslag van energie voor langetermijngebruik. Dit zwavelhoudend aminozuurderivaat helpt om oxidatieve stress te reguleren en ondersteunt de goede werking van de lever. L-taurine is een zwavelhoudend aminozuur dat in heel veel weefsels aanwezig is. De stof is betrokken bij meerdere metabolische systemen en in het bijzonder bij de aanmaak van andere aminozuren zoals methionine en cysteïne.

Tegen-indicatie

Taurine mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Afgeraden aan vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder 12 jaar. Volgens medisch advies bij overschrijden van de RI in cumulatieve dosissen. Suppletie onder medisch toezicht bij hartfalen, epilepsie of schildklieraandoeningen.

Usage

1-3 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Composition

Samenstelling 1 capsule
L-taurine 500 mg
Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren 10 mg
BIO-LIFE
2454510
13 Items
Nieuw