• Binnen 24 uur op wd
Shitake 2700 Bio Be Life V-caps 60
search
  • Shitake 2700 Bio Be Life V-caps 60

Shitake 2700 Bio Be Life V-caps 60

€ 19,90
Inclusief belasting
Voedingssupplement: Naturlijke weerstand - vitaliteit...
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

LEGAL_TEXT

Shitake 2700 Bio Be Life V-caps 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Description

Een medicinale paddenstoel die goed is voor de immuniteit

Eigenschappen

De ster onder de paddenstoelen In Japan wordt shiitake ook wel de 'paddenstoel van de samoerai' genoemd. Shiitake, ook gekend als eikenzwam, bevat het stofje lentinan, een nuttige polysaccharide die het immuunsysteem stimuleert. Shiitake vormt ook een uitstekende bron van vlot opneembare vitamines, mineralen en sporenelementen die het lichaam remineraliseren. Shiitake 2700 BIO is een biologisch extract met een hoge concentratie aan polysacchariden, vezels, sporenelementen en B-vitamines. Het extract bevat bèta-glucanen met immunostimulerende eigenschappen. Shiitake bevat bèta-glucanen. Dat zijn polysacchariden (lange suikermoleculen) die bekendstaan om hun geneeskrachtige eigenschappen, in het bijzonder hun vermogen om het immuunsysteem te versterken.

Tegen-indicatie

Volgens medisch advies tijdens de zwangerschap of borstvoeding, bij behandeling met bloedverdunners of cholesterolverlagende medicatie, of bij langdurig gebruik. Niet gebruiken bij patiënten met bloedeosinofilie. Niet innemen voor een operatie. Niet gebruiken bij een allergie voor shiitake.

Composition

Samenstelling // 1 capsule Shiitake sporofoor extract 10:1 (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) bio // 150 mg Rijsteiwit (Oryza sativa L.) bio // 200 mg

Usage

1-2 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Composition

Samenstelling 1 capsule
Shiitake sporofoor extract 10:1 (Lentinula edodes (Berk.) Pegler) bio 150 mg
Rijsteiwit (Oryza sativa L.) bio 200 mg
BIO-LIFE
2878999
10 Items
Nieuw