• Binnen 24 uur op wd
Allerderm Spot-on Pipet 6x2ml
search
  • Allerderm Spot-on Pipet 6x2ml
  • Allerderm Spot-on Pipet 6x2ml

Allerderm Spot-on Pipet 6x2ml

€ 22,81
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 5 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

ALLERDERM® Spot On bevat een exclusief mengsel van ceramiden, vetzuren en cholesterol (Huid-Lipiden-Complex), zoals deze ook in de gezonde huid van katten en honden voorkomt. ALLERDERM® Spot On is speciaal geschikt voor topicale huidverzorging van katten en honden met huidproblemen. Het wordt aanbevolen als aanvullende ondersteuning voor dieren met dermatosen of andere oppervlakkige huidveranderingen. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten zorgt het product voor het herstel van de huidintegriteit ALLERDERM® Spot On 1 helpt de beschermende barrièrefunctie van de huid te herstellen 2 het verbetert de vochtbalans van de huid, vermindert de gevoeligheid en versterkt de beschermende rol van de huid.

Composition

SAMENSTELLING: Ceramid 3, Ceramid 6-II, Ceramid 1, Cholesterol, Natriumlauroyllactylaat, Xanthaangom en water.

Usage

GEBRUIKSAANWIJZING:Om de pipet te openen houd deze rechtop en draai de punt van de pipet tot deze afbreekt. Kat: Doe de haren in de nek opzij tot de huid te zien is. De pipetpunt direct op de huid plaatsen, voorzichtig in de pipet knijpen en de vloeistof op de huid aanbrengen. Herhaal dit tussen de schouderbladen. Hond: De haren tussen de schouderbladen opzij doen tot de huid te zien is. De pipetpunt direct op de huid plaatsen, voorzichtig in de pipet knijpen en de vloeistof op de huid aanbrengen. Herhaal dit op de rug tot de pipet leeg is. Allerderm® Spot On kan ook aangebracht worden op huid die niet intact is.

DOSERING EN TOEDIENINGSWIJZE:

START: 1 pipet per week gedurende 4 weken. Indien nodig kan de frequentie verhoogd worden naar 2-3 pipetten per week tot zelfs 1 pipet per dag afhankelijk van de status van de huid.

ONDERHOUD: Om huid en vacht gezond te houden, breng 1 pipet per maand aan. Voor optimaal resultaat : Na het baden aanbrengen als de vacht helemaal droog is.

BEWARING: Vermijd langdurig bewaren bij temperaturen boven de 25° C.

VIRBAC
2876068
5 Items
Nieuw