• Verkrijgbaar
R Calm Dimenhydrinate Tabl 24
search
  • R Calm Dimenhydrinate Tabl 24
  • R Calm Dimenhydrinate Tabl 24
  • R Calm Dimenhydrinate Tabl 24
  • R Calm Dimenhydrinate Tabl 24

R Calm Dimenhydrinate Tabl 24

€ 12,50
Inclusief belasting
Bevat dimenhydrinaat voor snelle preventie & verlichting van nausea, braken & reisziekte
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 3 quantity of this product

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Neem meteen contact op met uw huisarts indien er bijwerkingen optreden.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Bijsluiter

Klik hier om de bijsluiter te downloaden

Description

R Calm Dimenhydrinate is aangewezen voor :- De preventie en symptomatische behandeling van reisziekte bij kinderen en volwassenen. - De preventie en behandeling van misselijkheid en braken (behalve misselijkheid & braken die veroorzaakt worden door bepaalde geneesmiddelen voor de behandeling van kanker)

Usage

Kinderen van 2 tot 8 jaar: ¼ tablet. Niet meer dan 1 tablet/24u - Kinderen van 8 tot 12 jaar: ½ tablet. Niet meer dan 2 tabletten per 24u - Volwassenen: 1 tablet. Niet meer dan 4 tabletten per 24uReisziekte: De tabletten moeten één uur voor vertrek worden toegediend. Tijdens de reis mag, indien nodig, om de 4u een nieuwe tablet worden ingenomen. Misselijkheid & braken: De tabletten moeten bij het begin van de symptomen worden toegediend. Indien nodig mag om de 4u een nieuwe tablet worden ingenomen. De tabletten moeten met een beetje water worden ingeslikt.

Indication

Tegen misselijkheid en braken

Tegen-indicatie

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?- U bent allergisch voor dimenhydrinaat en/of voor difenhydramine of voor één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten. - Bij kinderen jonger dan 2 jaar (gevaar voor plots overlijden tijdens de slaap) - Als u glaucoom heeft - Als u last heeft van urineretentie (onvolledige blaaslediging) veroorzaakt door problemen aan de urinebuis of de prostaat - Als u allergisch bent voor antihistaminica.

Composition

50 mg dimenhydrinaat, lactosemonohydraat, maïszetmeel, gelatine, cellulose, talk, magnesiumstearaat.

2872216
112 Items

Datasheet

Médicament
Nieuw