• Binnen 24 uur op wd
Biotona Aloe Vera Ginger Curcuma Sap 1l
search
  • Biotona Aloe Vera Ginger Curcuma Sap 1l

Biotona Aloe Vera Ginger Curcuma Sap 1l

€ 24,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Biotona Bio Aloe vera + Gember + Kurkuma bevat al het goede van 3 befaamde superfoods. Zowel aloe vera als kurkuma bevorderen de gezondheid van de huid en ondersteunen de natuurlijke weerstand. Kurkuma is goed voor de lever en draagt bij tot soepele en gezonde gewrichten. Gember bevordert de spijsvertering en de vitaliteit en helpt bovendien ook bij het tegengaan van energiedipjes.

Composition

aloe verasap* (Aloe vera) (90%) (aloe verasap*, zuurteregelaar: citroenzuur), gembersap* (8%) (Zingiber officinale) (gembersap* , citroensap*), kurkumasap* (2%) (Curcuma longa) (kurkumasap*, zuurteregelaar: citroenzuur). *biologische teelt

Usage

Natuurlijk product waarvan de kleur, de smaak en het uitzicht kan variëren. Schudden voor gebruik en na openen bewaren in de koelkast.

LEGAL_TEXT

Biotona Aloe Vera Ginger Curcuma Sap 1l is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

KEYPHARM
4166625
24 Items
Nieuw