• Verkrijgbaar
Puressentiel Ademhaling Roller Sinus Bio Eo 5ml
search
  • Puressentiel Ademhaling Roller Sinus Bio Eo 5ml
  • Puressentiel Ademhaling Roller Sinus Bio Eo 5ml

Puressentiel Ademhaling Roller Sinus Bio Eo 5ml

€ 10,50
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 2 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Heeft u last van voorbijgaande of chronische sinusitis?
90% van de volwassenen krijgt in zijn leven te maken met sinusitis*. Deze ontsteking van de sinussen door een ziekteverwekker, een allergeen of vervuiling kan het hele jaar door optreden.

Dankzij de werking van de bal maakt de Sinus Express Roller met 6 ORGANISCHE essentiële oliën een gerichte massage mogelijk door druk uit te oefenen op de acupunctuurpunten (zie onderstaand schema) om de gevoelige sinuszones te verlichten. De melkachtige formule is geschikt voor de gevoelige, opgemaakte huid en kan zonder vettig of plakkerig effect op het gezicht worden aangebracht.
Het koude effect kalmeert u onmiddellijk en ruimt het gevoel van verstopte sinussen op om uw ademhaling vrij te maken. Het bevat biologische aloë vera met hydraterende, regenererende en verzachtende eigenschappen.

Aromatherapeutisch cosmetisch product - EOBBD essentiële oliën (Botanically and Biochemically Defined Essential Oil) - 99,7% natuurlijke formule met 6 ORGANISCHE essentiële oliën - Geen minerale oliën - Niet comedogeen - Loopt niet uit en droogt niet uit - Getest onder dermatologische controle

Usage

Schud de Roller goed voor elk gebruik. Masseer de gevoelige zones met de bal zodra de behoefte zich voordoet: boven de wenkbrauwen, op de jukbeenderen, langs de neusbrug met de massagebal in concentrische cirkels.

Volwassenen >15 jaar: maximaal 8 keer per dag.
Kinderen >10 jaar: maximaal 4 keer per dag.

Composition

AQUA (WATER), EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL*, GLYCERIN, MICRO CRYSTALLINE CELLULOSE, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL*, CETEARYL ALCOHOL, LAVANDULA LATIFOLIA HERB OIL*, CETEARYL GLUCOSIDE, LINALOOL**, CELLULOSE GUM, SODIUM BENZOATE, LIMONENE**, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, PICEA MARIANA LEAF OIL*, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL*, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL*, EUGENOL**, GERANIOL**, SODIUM HYDROXIDE.

Indication

Verstopte sinussen.

Tegen-indicatie

  • Aanraking met de ogen vermijden.
  • Bij contact grondig spoelen met schoon water.
  • Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u in het verleden last heeft gehad van convulsies of epileptische aandoeningen.
  • Dit cosmetische product is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Eigenschappen

  • Vegan
  • Vrij van minerale oliën
  • Niet comedogeen
  • Droogt niet uit en loopt niet uit
  • Dermatologisch getest.
4491510
2 Items