• Binnen 24 uur op wd
Bach Rescue Spray Nacht 7ml
search
  • Bach Rescue Spray Nacht 7ml
  • Bach Rescue Spray Nacht 7ml

Bach Rescue Spray Nacht 7ml

€ 13,99
Inclusief belasting
SamenstellingActieve bestanddelen:White Chestnut/Witte Paardekastanje (Aesculus hippocastanum)Rock Rose/Zonneroosje (Helianthemum nummula...
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Rescue Nacht bestaat uit de vijf bloesemtincturen van de originele RESCUE® met hieraan toegevoegd de bloesemtinctuur White Chestnut.
RESCUE® Nacht is beschikbaar in druppels 10ml en een handige spray van 7ml of 20 ml. Innemen voor het slapen gaan. Dit product is een originele formule van Edward Bach. De originele RESCUE® en Bach bloesem remedies uit Mount Vernon (UK), de woon- en werkplaats van Dr. Bach, herkent u aan de Bach handtekening.

Usage

Breng ongeveer een half uur voor het slapen gaan de spraykop naar de mond en spray 2x op de tong. Herhaal dit als u gaat slapen. Max. 20 sprays per dag.

Composition

Alcohol 27 vol.%, tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje,
bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk), tinctuur van paardekastanje bloesem.

Eigenschappen

Ieder RESCUE® product is op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems Cherry Plum (kerspruim), Clematis (bosrank), Impatiens (reuzenbalsemien), Rock Rose (zonneroosje) en Star of Bethlehem (vogelmelk). Bach RESCUE® is gemakkelijk en onopvallend in gebruik, kan langere tijd gebruikt worden en is geschikt voor het hele gezin. Dit product is een originele formule van Edward Bach.

2444891
17 Items
Nieuw