• Binnen 24 uur op wd
Defatyl 50+ Caps 60
search
  • Defatyl 50+ Caps 60

Defatyl 50+ Caps 60

€ 25,75
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Defatyl 50+ is een voedingssupplement op basis van L-carnitine, L-arginine, co-enzym Q10, magnesium en vitamines B1, B2, B6, B9 en B12.

Dankzij haar innoverende samenstelling is Defatyl 50+ een voedingssupplement bestemd voor personen vanaf 50 jaar en ouder. Het verhoogt de energie en helpt vermoeidheid en uitputting te bestrijden. Tevens versterkt Defatyl 50+ het immuunsysteem.

Usage

2 gelules per dag innemen met een glas water (150 ml).

Composition

Defatyl 50+ is een voedingssupplement op basis van L-carnitine, L-arginine, co-enzym Q10, magnesium en vitamines B1, B2, B6, B9 en B12.

LEGAL_TEXT

Defatyl 50+ Caps 60 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

MELISANA
3951498
39 Items
Nieuw