• Binnen 24 uur op wd
Mustela Ps Zeep Overvet Cold Cream 100g
search
  • Mustela Ps Zeep Overvet Cold Cream 100g
  • Mustela Ps Zeep Overvet Cold Cream 100g

Mustela Ps Zeep Overvet Cold Cream 100g

€ 7,90
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

De Overvette zeep met Cold Cream met Bio-bijenwas reinigt zacht en doeltreffend de droge huid van baby's en kinderen vanaf de geboorte(1). De voedende eigenschappen helpen de uitdrogende effecten van water rijk aan kalk te compenseren.

De Overvette zeep met Cold Cream bevat 82% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de overige 18% worden gebruikt om een aangename textuur en een goede bescherming van de formule op lange termijn te verkrijgen.

Laat een uneke geur achter op de huid, de mythische Mustela geur.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Indication

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Usage

De Overvette zeep met Cold Cream laten schuimen op het lichaam en/of gezicht van de pasgeborene, baby of kind. Spoel vervolgens grondig af.

Composition

SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA/WATER/EAU, PARFUM FRAGRANCE, PALM KERNEL ACID, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, HORDEUM VULGARE EXTRACT/EXTRAIT D'ORGE, OCTYLDODECANOL, COCOGLYCERIDES, TETRASODIUM ETIDRONATE, POLYGLYCERYL2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYGLYCERYL3 DIISOSTEARATE, MAGNESIUM SULFATE, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, CERAMIDE NP, PERSEA GRATISSIMA AVOCADO FRUIT EXTRACT, PHYTOSPHINGOSINE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID

3774403
66 Items
Nieuw