• Binnen 24 uur op wd
Svr Biotic Pepti Creme 50ml
search
  • Svr Biotic Pepti Creme 50ml
  • Svr Biotic Pepti Creme 50ml

Svr Biotic Pepti Creme 50ml

€ 49,73
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 6 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Composition

INGREDIËNTEN (BEVAT) : AQUA/WATER/EAU, GLYCERINE, SQUALAAN, ASCORBYL TETRAISOPALMITAAT, LAUROYL LYSINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ZOETE AMANDEL) OLIE, SILICA, NATRIUMPOLYACRYLAAT, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PENTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRINE, 1,2-HEXAANDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, PARFUM, NATRIUMHYDROXIDE, CITROENZUUR, LACTOBACILLUS FERMENT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYLHYDROXYHYDROCINNAMAAT, NATRIUMGEACETYLEERD HYALURONAAT, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYLBENZYLAMIDE DIACETAAT

Usage

's Morgens en/of 's avonds gelijkmatig aanbrengen op het gezicht en de hals. Uitstekende make-upbasis. Uitwendig gebruik.

Description

Regenereer uw huid dankzij een combinatie van 3 actieve ingrediënten die essentieel zijn voor de functie van de huid: gepasteuriseerde probiotica, gestabiliseerde vitamine C en hyaluronzuur. En om de huid te matteren en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken, is deze regenererende gel verrijkt met een dosis peptiden. Dag na dag wordt de huid steviger, mater en gladder.

Eigenschappen

De lichte, niet-plakkerige gel-matte textuur vervaagt onregelmatigheden en verfijnt de huidtextuur. De huid, opnieuw in balans en geregenereerd, is zichtbaar gladder en steviger. Fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken en de dofheid wordt hersteld.

92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Niet comedogeen. Getest onder dermatologisch toezicht en 100% op de gevoelige huid.

Indication

Gelaatsverzorging - Anti-age - Rimpels - Poriën

4180444
6 Items
Nieuw