• Binnen 24 uur op wd
Rosakalm Micel.reinigingswater Flacon 250ml
search
  • Rosakalm Micel.reinigingswater Flacon 250ml

Rosakalm Micel.reinigingswater Flacon 250ml

€ 11,86
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 1 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Indication

Micellaire water voor de reactief en gevoelige huid.

Description

Dit micellaire water reinigt, verwijdert make-up en verzacht de meest gevoelige huid die vormig is voor roodheid in een enkele stap, gezicht en ogen spoelen niet nodig.

Rosakalm Cleansing micellair water reinigt en verwijdert make-up op milde wijze van het gezicht en de ogen, ook waterbestendige make-up, zonder uit te spoelen. Het hydrateert, verzacht gevoelens van ongemak en geeft een aangenaam gevoel van koelte.

De huid is zacht, schoon, gekalmeerd en comfortabel.

Composition

Aqua (water), polysorbaat 20, glycerine, xylitol, dinatrium-EDTA, cetrimoniumbromide, PEG-6 capryl-/caprinezuurglyceriden, natriumhydroxide, polydextrose, citroenzuur, parfum (geur).

De lijst met ingrediënten kan aan verandering onderhevig zijn, wij adviseren u om de lijst op het gekochte product te controleren.

Usage

Breng Rosakalm Micellair water aan op het gezicht en de hals, 's morgens en' s avonds, met watten. Afspoelen is niet nodig. Kan gebruikt worden in combinatie met Rosakalm anti-roodheid crème.

3689122
1 Item