• Nieuw
  • Binnen 24 uur op wd
Biretix Tri-active Spray 100ml
search
  • Biretix Tri-active Spray 100ml
  • Biretix Tri-active Spray 100ml

Biretix Tri-active Spray 100ml

€ 25,90
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 2 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Deze gebruiksvriendelijke lichaamsspray helpt restlittekens op grotere lichaamsoppervlakken, zoals de borst en rug, te verzachten. De formule met de exclusieve RetinSphere® technologie en innovatieve BIOPEP-15 helpt de groei van micro-organismen te beperken. Exfoliërende en depigmenterende ingrediënten helpen restlittekens te verzachten.

Deze spray helpt bovendien het talgoverschot te beperken, de huidtextuur te verbeteren en restlittekens op het lichaam te corrigeren. Dermatologisch getest.

Indication

onzuiverheden en restlittekens

Usage

Schudden voor gebruik. Eén- tot tweemaal per dag, bij voorkeur 's avonds, op de vooraf gereinigde betrokken zones verstuiven.

Composition

Aqua; Alcohol Denat; Glycolzuur; Niacinamide; Propyleenglycol; Ammonium Hydroxide; Heptyl Glucoside; Retinol; Hydroxypinacolone Retinoate; Oligopeptide-10 ; Oryza sativa Bran Extract; Boswellia serrata Extract; Honing Extract; Butyleenglycol; Ethylhexylglycerine; Tetranatrium EDTA; Pentylene Glycol; Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectine/Glycerine Crosspolymeer; Dimethyl Isosorbide; 1,2-Hexaandiol; Polysorbaat 20; Caprylyl Glycol; Gehydrogeneerde Lecithine; BHT; BHA.

Tegen-indicatie

Bij blootstelling aan de zon is het raadzaam een zonnebrandcrème met hoge SPF aan te brengen tijdens het gebruik van dit product.

Contact met de ogen vermijden.

4687836
2 Items