• Nieuw
  • Binnen 24 uur op wd
Svr Sun Secure Eau Solaire Spf50+ 100ml
search
  • Svr Sun Secure Eau Solaire Spf50+ 100ml
  • Svr Sun Secure Eau Solaire Spf50+ 100ml

Svr Sun Secure Eau Solaire Spf50+ 100ml

€ 20,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 1 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

De 1ste zonnebrandcrème met zeer hoge bescherming, met een biologisch afbreekbare formule die het zeemilieu meer respecteert! Kinderen vanaf 3 jaar, volwassenen. Gezicht en lichaam.

SUN SECURE INNOVATIE: TRANSPARANTE BESCHERMING

UVB + UVA + ZICHTBAAR + INFRAROOD

Sun Secure patent: 4 jaar onderzoek om de ideale filtercombinatie te vinden die een zeer hoge zonbescherming biedt in formules die het zeemilieu3 en de gevoelige huid respecteren.

SUN SECURE Eau Solaire SPF50+ biedt een zeer hoge bescherming tegen de zon in een ultragevoelige textuur.

Geen excuus meer om geen zonnebescherming aan te brengen: de tweefasige textuur bestaat uit 40% waterige fase, die de 60% olieachtige fase met de filters oplicht, voor de perfecte combinatie van een frisse, lichte en onzichtbare textuur! Een verslavende textuur die je keer op keer opnieuw zult aanbrengen!

Zeer waterbestendig. Wrijfbestendig.

Indication

zonnebescherming SPF50

Usage

Voor gebruik: schud de fles minstens 5 seconden krachtig. Hoofd omhoog, hoofd omlaag, het belangrijkste is dat de 2 fasen perfect gemengd zijn en dat de hele fles oranje is! Zonder mengen, zonder een homogene fase, ben je niet beschermd. Hoe komt dat? De filters zitten in de oliefase.

Eenmaal grondig gemengd, royaal en gelijkmatig aanbrengen voor blootstelling. Breng regelmatig opnieuw aan om de bescherming te behouden, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen. Vergeet niet om voor elke nieuwe applicatie nogmaals krachtig te schudden. Op de handen sprayen alvorens op het gezicht aan te brengen.

Composition

AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DICAPRYLYL ETHER, DIISOPROPYL ADIPATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, NIACINAMIDE, SODIUM CHLORIDE, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HEXYLENE GLYCOL, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRIC ACID, COCO-BETAINE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE

Eigenschappen

  • Volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar
  • Zeer waterbestendig. Wrijfvast.
  • Niet-comedogeen.
4717344
1 Item