• Verkrijgbaar
Miradent Tongschraper Deluxe Blauw
search
  • Miradent Tongschraper Deluxe Blauw
  • Miradent Tongschraper Deluxe Blauw

Miradent Tongschraper Deluxe Blauw

€ 7,10
Inclusief belasting
De Tongschraper deluxe is door zijn korte en zachte borstelhaartjes niet alleen effectief tegen tongplak, maar ook veilig voor de smaakpapil...
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Eigenschappen

Tongschraper De Miradent Tong-Clin Deluxe Tongschraper is door zijn korte en zachte borstelhaartjes niet alleen effectief tegen tongplak, maar ook veilig voor de smaakpapillen. Door de ronde beugel behoort kokhalzen tot het verleden.

Voor een effectieve reiniging wordt de Miradent Tong-Clin Deluxe gecombineerd met de Miradent Tong-Clin Gel! Deze zijn samen verkrijgbaar in een handige set, de Miradent Tong-Clin Set.

Description

De Miradent Tong-Clin Deluxe Tongschraper is door zijn korte en zachte borstelhaartjes niet alleen effectief tegen tongplak, maar ook veilig voor de smaakpapillen. Door de ronde beugel behoort kokhalzen tot het verleden.Voor een effectieve reiniging wordt de Miradent Tong-Clin Deluxe gecombineerd met de Miradent Tong-Clin Gel! De Miradent Tong-Clin Deluxe en de Miradent Tong-Clin Gel zijn samen verkrijgbaar in een handige set, de Miradent Tong-Clin Set.

Kleur: Blauw

2276079
71 Items
Nieuw