• Binnen 24 uur op wd
Miradent Tong-clin Gel
search
  • Miradent Tong-clin Gel

Miradent Tong-clin Gel

€ 9,25
Inclusief belasting
In combinatie met de Tong-Clin De Luxe Tongreiniger verwijdert de Tong-Clin Gel tongplak grondig door de antibacteriële werking.
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Eigenschappen

In combinatie met de Tong-Clin Deluxe Tongschraper verwijdert de Miradent Tong-Clin Gel tongplak grondig. Tevens reinigt deze gel het tongoppervlak op een zachte manier waarbij ze een goede tonghygiëne ondersteunt.

Bovendien wordt het gevoelige weefsel van het tongslijmvlies verzorgd en glad getrokken door zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten waaronder salie, kamille en goudsbloem, die zorgen voor ontsmetting, ontstekingsremming en verzachting. De aanwezigheid van Menthol geeft een langdurig gevoel van frisheid in de mond.

De Tong-Clin Gel en de Miradent Tong-Clin Deluxe zijn samen verkrijgbaar in een handige set, de Miradent Tong-Clin Set.

Description

In combinatie met de Tong-Clin Deluxe Tongschraper verwijdert de Miradent Tong-Clin Gel tongplak grondig. Tevens renigt deze gel het tongoppervlak op een zachte manier waarbij ze een goede tonghygiëne ondersteunt.
Bovendien wordt het gevoelige weefsel van het tongslijmvlies verzorgd en glad getrokken door zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten waaronder Salie, Kamille en Goudsbloem, die zorgen voor ontsmetting, ontstekingsremming en verzachting. De aanwezigheid van Menthol geeft een langdurig gevoel van frisheid in de mond.

Voor een effectieve reiniging wordt de Tong-Clin Gel gecombineerd met de Tong-Clin Deluxe Tongschraper! De Tong-Clin Gel en de Miradent Tong-Clin Deluxe zijn samen verkrijgbaar in een handige set, de Miradent Tong-Clin Set.

2276053
20 Items
Nieuw