• Binnen 24 uur op wd
Sebionex Gel Moussant Fl 200ml
search
  • Sebionex Gel Moussant Fl 200ml
  • Sebionex Gel Moussant Fl 200ml
  • Sebionex Gel Moussant Fl 200ml

Sebionex Gel Moussant Fl 200ml

€ 9,50
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Gecombineerde tot vette huiden worden gekenmerkt door een overmatige talgproductie, waardoor een vlekkerige teint ontstaat, poriën verstopt raken en onvolkomenheden zoals mee-eters en papels ontstaan.

Sebionex reinigingsgel reinigt het gezicht zonder het uit te drogen en verwijdert tegelijkertijd overtollig talg. Het laat de hydrolipidenfilm van de huid intact dankzij een combinatie van zachte zeepvrije wasbasissen en exfolieert zachtjes. De teint is helderder.

Composition

Aqua (water), natriumlaurethsulfaat, ammoniumglycolaat, natriumcocoampoacetaat, natriumchloride, glycolzuur, ammoniak, chloorfenesine, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, CI 42090 (blauw 1), CI 19140 (geel 5), parfum (geur).

De lijst met ingrediënten kan onderhevig zijn aan wijzigingen. We raden je aan om de lijst te controleren die op het product dat je koopt staat.

Usage

Sebionex reinigingsgel 's morgens en' s avonds aanbrengen op een vochtige huid, laten schuimen, overvloedig afspoelen en vervolgens drogen. Bij contact met de ogen grondig spoelen met water.

Eigenschappen

Gezicht en lichaam.

Zeepvrije, lichte geur.

Indication

Schuimende reinigingsgel voor de acnegevoelige huid.

2984342
25 Items
Nieuw