• Verkrijgbaar
Thermoval Kids Flex 1 P/s
search
  • Thermoval Kids Flex 1 P/s
  • Thermoval Kids Flex 1 P/s

Thermoval Kids Flex 1 P/s

€ 18,33
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

De betrouwbare en nauwkeurige elektronische koortsthermometer voor een eenvoudige, ultrasnelle en meer comfortabele temperatuurmeting. Met soepel en flexibel uiteinde, aangepast voor kinderen jonger dan 3 jaar,

Indication

Voor orale, axillaire en rectale meting van de lichaamstemperatuur.

Usage

Thermoval kids flex® meet sneller dan de bestaande standaard digitale elektronische thermometers (*).(*) Thermoval kids flex® meet de lichaamstemperatuur binnen de volgende tijden : rectale meting : 10 à 15 sec orale meting : 10 à 30 sec axillaire meting : 10 à 40 sec. (Deze meettijden zijn gemiddelde meetwaarden afhankelijk van de correcte plaatsing van de meetpunt en de individuele omstandigheden).

Eigenschappen

Thermoval kids flex thermometer is uitgerust met een flexibele meetpunt, een extra groot LCD display, een start-/stopknop, een afneembaar batterijdeksel en is in een transparant beschermetui verpakt. Het display toont de gemeten temperatuur in °C , de status van de batterijen, er is een geluidsignaal, een automatische start/stop functie en een geheugenfunctie met de laatst gemeten waarde. De thermometer werkt met een batterij van lange levensduur en is waterdicht.

3126919
66 Items
Nieuw