• Binnen 24 uur op wd
Molicare Pr Elastic 10drops l 14 P/s
search
  • Molicare Pr Elastic 10drops l 14 P/s

Molicare Pr Elastic 10drops l 14 P/s

€ 39,35
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Broekluier met 2 elastische zijkanten en 2 hersluitbare plakstrips.Geschikt voor zeer zware urine en/of feces incontinentie. Snel en makkelijk in het gebruik. Met opstaande antilekrandjes over de hele lengte van de beschermluier. Fixatiesysteem : combinatie van velcro en kleefstroken : aanpassing van de bescherming is op elk ogenblik mogelijk. Maat: Large: 115-145 cm (heupomtrek)

Indication

BroekluierGeschikt voor zeer zware urine en/of feces incontinentie.

Usage

Oplossing voor zeer zware urine en/of feces incontinentieEendelig systeem dat de huid laat ademen

Eigenschappen

Incontinentieslips, met 2 elastische zijkanten en 2 hersluitbare plakstrips, met zachte textielachtige buitenzijde, discreet, wit, voor een hoog draagcomfort; elastische zijwaarts ter hoogte van de heupen voor een betere comfort en een antibacteriële pH-neutrale verdeellaag, geurbindende 3-lagige absorptiekern en vochtindicator die het ideale tijdstip van de luierwissel helpt bepalen; vochtafstotende anatomisch gevormde en opstaande antilekrandjes, anatomische pasvorm met elastische beenafsluiting in het kruis; meermaals hersluitbare klittenband-kleefstrips; veilige bescherming tegen lekken en terugvloei, zorgt voor een aangename en droge huid; dermatologisch getest.

3769387
27 Items
Nieuw