• Binnen 24 uur op wd
Omniplast 2,5cmx5m 1 P/s
search
  • Omniplast 2,5cmx5m 1 P/s

Omniplast 2,5cmx5m 1 P/s

€ 3,16
Inclusief belasting
Hypoallergene kleefpleister uit textiel voor normale huid. Drager uit viscose. Synthetische rubber kleefstof in evenwijdige stroken aangebra...
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Fixatiepleister van textielweefsel. Een tape die goed blijft zitten, bijvoorbeeldom een verband vast te zetten of een sonde of canule te bevestigen.

Indication

Voor het fixeren van allerlei verbanden en het vastzetten van sondes, canules ofkatheters. Geschikt voor patiënten met een normale huid. Voorzichtigheid is geboden bij een gevoelige huid.

Usage

De huid moet droog zijn voor het aanbrengen van de tape.

Eigenschappen

Omniplast® is lucht- en vochtdoorlatend omdat de kleeflaag in banen isaangebracht. De tape blijft goed op zijn plaats, maar kan desondanks pijnloos worden verwijderd zonder kleverige resten op de huid achter te laten. Omniplast is zowel in de lengte als overdwars gemakkelijk te scheuren, zonder dat de tape begint te rafelen. Omniplast® absorbeert geen röntgenstralen en hoeft voor een röntgenonderzoek dan ook niet te worden verwijderd. Omniplast® laat geen uv- A, uv-B en uv-C-zonnestralen door.

3510831
65 Items
Nieuw