• Binnen 24 uur op wd
Medicomp Compress Selfcare 7,5x7,5cm 5x2
search
  • Medicomp Compress Selfcare 7,5x7,5cm 5x2

Medicomp Compress Selfcare 7,5x7,5cm 5x2

€ 3,60
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 4 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Non-woven kompres gemaakt van een mengsel van viscose en polyestervezels. Vrij van bindmiddelen en optische witmakers en luchtdoorlatend, verkrijgbaar in vier lagen. De kompressen kunnen worden uitgevouwen om grotere maten te krijgen.

Steriel: De non-woven kompressen kunnen worden gebruikt voor algemene wondbehandeling, ook in de context van chirurgische ingrepen, waaronder het gebruik als primair verband voor een beschadigde huid; als eerste wondreiniging en reiniging van intacte en beschadigde huid, als dragermateriaal van uitwendige producten, bijv. desinfectie, zalven; als secundair verband voor acute wonden en chronische wonden; voor het opvullen van wonden; en voor opname van lichaamsvloeistoffen. Bovendien kan het worden gebruikt als mechanische barrière. Niet-steriel: De non-woven kompressen kunnen worden gebruikt als primair verband voor een beschadigde huid; als eerste wondreiniging en reiniging van intacte en beschadigde huid; als dragermateriaal van uitwendige producten, bijv. desinfectie, zalven; als secundair verband voor acute wonden en chronische wonden; als mechanische barrière en voor opname van lichaamsvloeistoffen.

Eigenschappen

1 vouwdoos van 5 x 2 stuks: 7,5 x 7,5 cm.

Indication

Non-woven kompressen.

4412904
4 Items