• Binnen 24 uur op wd
Synvisc-one Spuit Voorgev.1x6ml
search
  • Synvisc-one Spuit Voorgev.1x6ml
  • Synvisc-one Spuit Voorgev.1x6ml

Synvisc-one Spuit Voorgev.1x6ml

€ 210,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Indication

Hylaan G-F 20• Dient als tijdelijk vervangingsmiddel en supplement van synoviaal vocht. • Is een middel waar patiënten in alle fasen van gewrichtsaandoeningen baat bij vinden • Is meest effectief bij patiënten die actief zijn en het aangedane gewricht regelmatig gebruiken • Het therapeutische effect van hylaan G-F 20 wordt bewerkstelligd door viscositeitsaanvulling, een proces waarbij de fysiologische en rheologische toestand van de door artrose aangetaste gewrichtsweefsels worden hersteld.

Composition

Hylaan G-F 20 is een steriele, pyrogeenvrije, elastoviskeuze vloeistof die hylanen bevat. Hylanen zijnvan hyaluronaan afgeleide verbindingen (natriumzout van hyaluronaanzuur) en bestaan uit herhalingen van disaccharide-eenheden van N-acetylglucosamine en natriumglucuronaat. Hylaan A heeft een gemiddeld moleculegewicht van ongeveer 6.000.000 daltons en hylaan B is een gehydrateerde gel. Hylaan G-F 20 bevat hylaan A en hylaan B (8,0 mg ± 2,0 mg per ml) in een fysiologische natriumchloride-oplossing met buffer (pH 7,2 ± 0,3).

Usage

RICHTLIJNEN VOOR DOSEREN:Het doseringsregiem voor hylaan G-F 20 is afhankelijk van het gewricht dat dient te worden behandeld. Osteoartrose van de knie:  Synvisc-One: Het aanbevolen behandelingsregiem is één injectie in de knie. De injectie mag 6 maanden na de eerste injectie herhaald worden, indien dit gerechtvaardigd wordt door de symptomen van de patiënt.

2642411
12 Items
Nieuw