• Binnen 24 uur op wd
Nuby Snackhouder - 12m+
search
  • Nuby Snackhouder - 12m+
  • Nuby Snackhouder - 12m+

Nuby Snackhouder - 12m+

€ 6,99
Inclusief belasting
Wanneer je tussendoortjes meegeeft aan je ravottende (b)engeltje, belanden ze maar al te vaak op de grond. Stop je ze in een Snackhouder van Nûby™, dan is die zorg helemaal van de baan. De zachte flapjes laten je toe om tussendoortjes zoals droge koekjes of druiven makkelijk in de snackhouder te steken. Diezelfde flapjes houden de snacks dan weer in het potje wanneer het ondersteboven hangt of zou vallen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een kruimelspoor of snacks die op de grond vallen. Willen ze toch iets snoepen? Een kinderhand kan makkelijk door de flapjes heen. Door de lichte weerstand nemen ze enkel de snacks die ze in hun handje kunnen houden. En de rest? Die blijft lekker zitten. Door de ergonomische en zachte Easy Grip™-handvatten neemt je kleintje deze snac
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 5 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Nûby Snackhouder

12+ Maanden

Geen rommelige hapjes! Onze unieke Snackhouder houdt snacks in de container in plaats van op de vloer of de autostoel. De zachte kleppen maken het gemakkelijk om de snacks te grijpen zonder te morsen. De houder houdt 250 gr aan droge snacks en de beschermende bodem houdt tafelbladen krasvrij.

Kleuren kunnen afwijken

NEW VALMAR
3265022
5 Items
Nieuw