• Binnen 24 uur op wd
Mustela Pa Stelatopia Ondergoed Verzacht.t2 12-24m
search
  • Mustela Pa Stelatopia Ondergoed Verzacht.t2 12-24m
  • Mustela Pa Stelatopia Ondergoed Verzacht.t2 12-24m

Mustela Pa Stelatopia Ondergoed Verzacht.t2 12-24m

€ 33,00
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 1 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Het Stelatopia® Verzachtend ondergoed combineert een 100% katoenen stof met een verzachtende ingekapselde formule van 100% natuurlijke oorsprong. Het Stelatopia® Verzachtend ondergoed zijn doeltreffend tegen jeuk: ze verminderen de drang om te krabben en verbeteren de slaap. De huid is zachter en comfortabeler. Zonder parfum.

Het textiel, gecertificeerd Oeko-tex standard 100®, is speciaal ontworpen voor de atopische huid, met 100% katoenvezels, aanbevolen voor de atopische huid. De naden zitten aan de buitenkant om krabben te beperken. Verkrijgbaar in twee maten.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Ook voor de baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Indication

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Usage

Het ondergoed moet in direct contact met de huid staan, met de naden aan de buitenkant. Deze buitenste naden beperken het krabben.Kan alleen of onder de gewone pyjama gedragen worden. Te gebruiken als aanvulling op de dagelijkse emolliërende verzorging.

Composition

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL , PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, SQUALANE, CERAMIDE NP, TOCOPHEROL

3707072
1 Item
Nieuw