• Binnen 24 uur op wd
Nestle Cerelac Koekjesmeel Fruitpapjes 250g
search
  • Nestle Cerelac Koekjesmeel Fruitpapjes 250g

Nestle Cerelac Koekjesmeel Fruitpapjes 250g

€ 4,04
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Nestlé CERELAC is een reeds gemalen granenkoekje, gemakkelijk af te meten en te vermengen met de fruitpap om voorzichtig gluten te introduceren in de voeding van uw baby. Het biedt een ideale variatie op brood en is rijk aan Calcium, Vitamine D en Zink. Het hoge ijzergehalte dekt reeds 50% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid ijzer. IJzer draagt bij aan het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw baby.

Composition

Céréales 55,7% (farine de blé hydrolysée, farine de blé), lait écrémé en poudre, huiles végétales (oléine de palme, colza faible en acide érucique, coco, tournesol), caramel (sucre, eau), maltodextrine, sels minéraux (carbonate de calcium, fumarate de fer, sulfate de zinc, iodure de potassium), culture Bifidus (BL), vitamines (C, niacine, E, B1, acide pantothénique, A, B6, K, acide folique, biotine, D), arôme: vanilline.

3811569
19 Items
Nieuw