• Verkrijgbaar
Elgydium Baby Tandenborstel Nf
search
  • Elgydium Baby Tandenborstel Nf
  • Elgydium Baby Tandenborstel Nf
  • Elgydium Baby Tandenborstel Nf
  • Elgydium Baby Tandenborstel Nf

Elgydium Baby Tandenborstel Nf

€ 5,90
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Verkrijgbaar

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Description

Het is nooit te vroeg om met goede gewoonten te beginnen! De ELGYDIUMtandenborstel voor baby's en peuters tot de leeftijd van 2 jaar bevordert de mondhygiëne en maakt de mondjes, het tandvlees en de eerste tandjes schoon. De speelse steel en de zachte, afgeronde kop zorgen voor nieuwe sensaties bij baby's. Ze weten het nog niet, maar poetsen zal een van de beste gewoonten van hun leven worden. De babytandenborstel wordt zonder tandpasta gebruikt totdat het kind in staat is de tandpasta goed uit te spugen. Daarna is slechts een zeer kleine hoeveelheid nodig, zodra de eerste tandjes doorkomen (rond 6 maanden). Hij is verkrijgbaar in drie vrolijke tweekleurige versies: roze/geel, blauw/groen, groen/oranje.

Usage

Eén keer per dag poetsen door een volwassene. Gebruik een geschikte tandpasta, zoals ELGYDIUM Baby tandpasta.

Description

Een tandenborstel geschikt voor de allerkleinsten. Een kleine kop, een verlengd handvat voor de moeilijkst bereikbare plekken en zachte borstelharen voor een milde borstelbeurt

Eigenschappen

• AANGEPAST aan de mond van kinderen dankzij de kleine kop en de ergonomische handgreep. • ZACHT en gemaakt van fijne, afgeronde haartjes die babytandjes en tandvlees mild reinigen. • LEUK en mooi versierd met vriendelijke diertjes.

4478251
59 Items