• Binnen 24 uur op wd
Miradent Infant O Brush Baby Tandenborstel Rood
search
  • Miradent Infant O Brush Baby Tandenborstel Rood

Miradent Infant O Brush Baby Tandenborstel Rood

€ 5,75
Inclusief belasting
Jong geleerd is oud gedaan… dat geldt in het bijzonder voor gebitsverzorging. Met deze tandenborstel leren kinderen spelenderwijs hun tanden...
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 10 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

Indication

De eerste tandenborstel voor kinderen!

Jong geleerd is oud gedaan… Dat geldt in het bijzonder voor gebitsverzorging. Met deze tandenborstel leren kinderen spelenderwijs hun tanden poetsen. Al vanaf 6 maanden kan de Infant-O-Brush aan de baby worden gegeven want het handvat is ook een bijtring.

Door de ronde vorm kan de borstel niet worden ingeslikt, wat leren poetsen ook veilig maakt. De borstelharen zijn heel zacht, zodat het tandvlees niet beschadigd raakt.

Description

De allereerste babytandenborstel met bijtring.Jong geleerd is oud gedaan… Dat geldt in het bijzonder voor gebitsverzorging. Met deze tandenborstel leren kinderen spelenderwijs hun tanden poetsen. Al vanaf 6 maanden kan de Infant-O-Brush van Miradent aan de baby worden gegeven want het handvat is ook een bijtring.
100% veilig: Door de ronde vorm kan de borstel niet worden ingeslikt, wat leren poetsen nu ook veilig maakt. De borstelharen zijn heel zacht, zodat het tandvlees niet beschadigd raakt.

2276004
19 Items
Nieuw