• Binnen 24 uur op wd
Bioradix - Menopower Biotoop 172 500ml
search
  • Bioradix - Menopower Biotoop 172 500ml
  • Bioradix - Menopower Biotoop 172 500ml

Bioradix - Menopower Biotoop 172 500ml

€ 54,73
Inclusief belasting
Hoeveelheid
Binnen 24 uur op wd

You can order: 3 quantity of this product

Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.

  Bestellen met of zonder registratie

Als u wilt, bestel uw producten zonder registratie.

  Probleemloze voorbereiding

De producten zijn snel klaar en onze apotheek wordt 3x/dag geleverd.

  Tot uw dienst

Onze apothekers staan elke dag tot uw beschikking om u te adviseren.

LEGAL_TEXT

Biotoop Menopower 500ml Bioradix is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Description

De overgang. Wat is dat nu eigenlijk? De overgang of menopauze is een natuurlijk proces waarbij het lichaam geleidelijk naar een nieuw hormonaal evenwicht zoekt. Tijdens de overgang vermindert de productie van oestrogenen of vrouwelijke hormonen. Hierdoor ontstaan de typische overgangsklachten zoals opvliegers en prikkelbaarheid.
Een natuurlijke remedie? Het kan! Menopower is een natuurlijk plantenextract met monnikspeper, Javaanse nierthee en maïsstempels.
Monnikspeper draagt bij tot een hormonale balans. In Europa en Noord-Amerika wordt monnikspeper al meer dan 2000 jaar gebruikt als fytotherapeuticum. Zo wordt de plant bijvoorbeeld gebruikt bij spijsverteringsklachten en acne, maar ook bij klachten die veroorzaakt worden door een verstoorde hormoonbalans. Denk hierbij ook aan de verschillende overgangsklachten. Javaanse nierthee en maïsstempels zorgen voor een evenwichtige vochtbalans. De ideale combinatie voor een natuurlijke aanpak.

Indication

Monnikspeper ondersteunt de menopauzale overgang

Usage

2 x 5 ml/dag in water

Composition

WATER, PLANTAARDIGE ALCOHOL (MAX. 15%), MONNIKSPEPER, JAVAANSE NIERTHEE, MAÏSSTEMPELS.

3951290
3 Items